NR.18 - Chaulmoogra olej

290 Kč 490 Kč od 290 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
 
CHAULMOOGRA OLEJ 
100% čistý, za studena lisovaný, přírodní olej Chaulmoogra je široce používán v tradiční čínské a indické medicíně k léčbě kožních onemocnění a malomocenství. Dokáže pokožku zklidňovat, regenerovat, zabraňuje vzniku infekcí a zanícení, je vhodný pro ošetření problematické pokožky a strií.

banner

baner-ritual

Detailní informace

Detailní popis produktu

Olej Chaulmoogra
Tento olej se lisuje z plodů stromu Hydnocarpus Wightianus neboli Chaulmoogra tvoří již po staletí součást bylin v tradiční čínské a indické medicíně. Je známy tím, že do rané západní medicíny vstoupil v devatenáctém století před érou sulfonamidů a dalších antibiotik pro léčbu několika kožních onemocnění a zejména pak lepry. 

ÚČINKY:

  • Zabraňuje tvorbě celulitidy
  • Ideální na problematickou pokožku, akné
  • Má antibakteriální vlastnosti
  • Ideální pro přípravu pokožky na opalování
  • Prodlužuje a udržuje stejnoměrné opálení

  • Není vhodný pro těhotné ženy

 

  DOPORUČENÍ K DOSAŽENÍ NEJLEPŠÍCH VÝSLEDKŮ
Nejrychlejších viditelných výsledků dosáhnete při používání našich produktů podle rituálu správného použití bezvodé kosmetiky - viz. videa:
"MY Ritual" / "Použití oleje" .

 

  DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ
   Sérum či olej nanášíme na předem vyčištěnou pleť, která musí být před vlastním použitím séra popřípadě oleje vždy vlhká ! Pleť tonizujeme, ideálně 
rostlinnými vodami - tzv. "Hydroláty". Bezvodá séra či oleje samy o sobě nemají totiž schopnost pleť hydratovat, ale perfektně umí  vodu v pokožce uzamknout a tím dochází k působení jeho účinků rovnou do kůže.

 


 

INFORMACE KE SLOŽENÍ

Stromy z čeledi Achariaceae, které dávají olej Chaulmoogra, dorůstají do výšky 12–15 m Plody jsou vejčité o průměru asi 10 cm se silnou dřevitou kůrou. Vnitřně obsahují černá semena uložená v dužině ovoce, jenž tvoří přibližně 20 % hmotnosti plodu. Typický strom pak dokáže za rok vyprodukovat  20 kg semene. Jádra tvoří 60–70 % hmotnosti semene a obsahují 63 % světle žlutého oleje.


JAK POUŽÍVAT

Obličej - Po navlhčení pokožky květovou vodou tzv. "Hydrolátem" vmasírujeme potřebné množství (ideálně 2-5 kapek) oleje do obličeje a dekoltu. 

 

Tělo - Na kůži si můžete nanést několik kapek na jakoukoli část těla a vmasírováním ji hydratovat. Malé množství oleje můžete také přidat do koupele, aby se pomalu vsáklo do pokožky. Některé oleje se skvěle hodí také k masáži.

 

Vlasy - Když jsou vlasy suché, naneste několik kapek oleje do vlasů a vmasírujte je. Tím dosáhnete lesku a zmírníte krepatění vlasů, které budou mít hladkou a hedvábnou strukturu. Pro delší ošetření včetně pokožky hlavy můžete vybraný olej vmasírovat do vlasů a nechat působit přes noc. Po dokončení jednoduše umyjte vlasy.

 

Instuktážní video a podrobný manual k použítí  - viz. více na:  "Použití olejů" a "MY Rituál" 

 

PRODUKTY VHODNÉ KE KOMBINACI

Rostlinné vody - HYDROLÁTY

Organické květové vody - Hydroláty, které jsou vhodné ke kombinaci s Chaulmoogra olejem:

SLOŽENÍ / INCI

Hydnocarpus Wightiana Oil 

 

MASTNÉ KYSELINY

SPECIFIKACE (%)

Kyselina myristová  C14: 0

Maximálně 1,0

Kyselina palmitová  C16: 0

4,00 - 12,00

Kyselina palmitolejová  C16: 1 (n-7)

4.00 - 10.00

Kyselina olejová  C18: 1 (n-9)

3,00 - 8,00

Kyselina linolová  C18: 2 (n-6)

1,00 - 3,00

Kyselina hydrokarpová

15.00 - 30.00

Kyselina Chaulmoogri

20,00 - 40,00

Kyselina gorliková

20,00 - 35,00

DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE / UCHOVÁVÁNÍ PRODUKTU

SKLADOVÁNÍ: SKLADOVÁNÍ NA SUCHÉM A TEMNÉM MÍSTĚ - MIMO DOSAH DĚTÍ.
POUŽITÍ: KOSMETICKÝ OLEJ K VNĚJŠÍMU POUŽITÍ
VÝROBCE: TERRA99 EUROPE s.r.o.
OBSAH: 50 ml / 100 ml
ZEMĚ PŮVODU: INDIE

 


 

NR.18 - Chaulmoogra olej

100% Přírodní

100 % přírodní kosmetické výrobky, které jsou vyrobeny pouze z přírodních ingrediencí, bez jakýchkoli syntetických látek, barviv, konzervačních látek a složek na bázi minerálních olejů. Jediné tolerované chemické procesy výroby jsou ty, kterými mohou složky projít i ve volné přírodě (destilace, fermentace či lisování za studena).
NR.18 - Chaulmoogra olej

Bio složení

Označení Bio deklaruje produkt, který je vyroben ze složek pocházejících z ekologického zemědělství, není testován na zvířatech a neobsahuje syntetické či zdraví škodlivé sloučeniny.
NR.18 - Chaulmoogra olej

Veganské

Toto logo označuje výrobek, kde žádná ze složek tohoto produktu není živočišného původu a rovněž splňuje kritéria zákazu testování na zvířatech ve všech fázích jeho výroby.
NR.18 - Chaulmoogra olej

Netestováno na zvířatech

Výrobek standardních kritérií dle celosvětově uznaných humánních kosmetických standardů, při jeho výrobě (včetně jednotlivých složek produktu) nedošlo k testování na zvířatech.
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Akné a problematická pleť
Věk: 15+
Vlastnosti: Vyživující, Antibakteriální, Revitalizační
Typ určení: Pleť, Tělo, Celulitida
Péče o pleť: Vyživení pleti
Typ pleti: Mastná pleť
Vhodné pro: Muže, Ženy
Na co je: Akné, Záněty, Na rozšířené póry
Země původu: Indie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz